Протест тривав близько години. Потім автобус таки поїхав до Львова

У четвер, 20 червня, пасажири рейсового автобуса заблокували на годину рух транспорту на трасі поблизу села Струтин на Золочівщині через те, що водія автобуса забрали у ТЦК. Про це інформує LVIV.MEDIA.

Водія забрали до ТЦК через відсутність військово-облікових документів

О 9:30 годині ранку поліцейські зупинили автобус, що їхав з Тернополя до Львова, оскільки у водія не виявилося при собі військово-облікових документів. Через це його доправили до Золочівського районного ТЦК та СП, де вручили повістку для оновлення облікових даних.

“Наголошуємо, що в салоні автобуса був ще один водій, тож відсутність першого не впливала на можливість маршрутки продовжити рух, згідно з маршрутом. Однак пасажири чомусь вирішили вийти на ззовні і на певний час заблокувати трасу”, — розповіли у Львівському ТЦК та СП.

Протягом години пасажири автобуса блокували рух трасою, проте через деякий час водія відпустили, і автобус таки поїхав далі.

Правоохоронці нагадують, що кожен військовозобов’язаний громадянин, у тому числі водії маршруток, повинен мати при собі військово-облікові документи.

 

Джерело: vartonews.com.ua