У суботу, 13 квітня, у Бориславі на стадіоні дитячо-юнацької спортивної школи відбувся дитячий турнір з футболу серед дітей 2014-2015 року народження. У змаганнях взяли участь 8 команд, три з яких – вихованці Бориславської ДЮСШ.

За підсумками змагань визначили команди переможців та кращих гравців. Отож перемогу здобув СК “Стебник”, а кращим гравцем команди визнали Юрія Федака. Срібними призерами стала команда “ДЮСШ Борислав”, бронзовими – також “ДЮСШ Борислав”. Кращі гравці команд – Іван Мельник та Ілля Кушнір. Команда СФК “Трускавець” завоювала Кубок надії турніру, а Андрій Криницький здобув звання кращого гравця команди. 

Серед команд-учасників, які не увійшли до лідерів, також визначили футболістів, які показали свою майстерність впродовж турніру. Кращими гравцями у своїх командах стали Костянтин Демус (СК “Стебник”), Богдан Фролов (“ДЮСШ Стрий”), Олег Барщик (“ДЮСШ Борислав”) та Марко Бабяк (“Смарт” с. Доброгостів).

Загалом команди зіграли по 5 ігор та отримали неабиякий досвід, масу позитивних емоцій та навчилися боротися за звання кращого. 

Вітаємо призерів змагань та бажаємо подальших успіхів!