У суботу, 6 липня, у громадському просторі “Каменяр” відбувся показ українського фільму Ірини Цілик “Я і Фелікс”. Це був останній захід соціального згуртування населення в межах проєкту “Шлях додому”.

Перегляд організовано ГО “Спілка воїнів АТО м. Борислава”, молодіжним центром “Файно-HUB” та відділом розвитку міста.

Проєкт “Шлях додому” розроблено відділом розвитку міста у співпраці з ГО “Спілка воїнів АТО м. Борислава” та реалізується у межах проєкту “Шлях Стійкості: підвищення стійкості українців через посилення можливостей психосоціальної підтримки ветеранів» і впроваджується Міжнародною організацією з міграції (МОМ) у партнерстві з Громадською організацією “СТАН” за фінансування Міністерства закордонних справ Німеччини.

Попередньо в рамках проєкту в Бориславській громаді відбувалися інші різноманітні заходи соціального згуртування: свята для дітей з аніматорами та різними конкурсами, костюмовані вистави, семінари, тренінги, заняття з арттерапії, екскурсії, майстер-класи та інше.

І принагідно нагадуємо, що цей проєкт також передбачав придбання за грантові кошти необхідного обладнання для функціонування ветеранського простору, зокрема комп’ютерної техніки та підіймача для колісних крісел з метою облаштування безбар’єрного доступу для маломобільних груп населення до туалетних кімнат у громадському просторі “Каменяр”. Власне сам підіймач вже закуплено, невдовзі його встановлять.


Джерело: boryslavrada.gov.ua