Вчора, 7 липня, команда ФК “Борислав” успішно зіграла шостий і останній матч першого кола чемпіонату Дрогобицького району з футболу. Гра відбулась на стадіоні Дитячо-юнацької спортивної школи у Бориславі. Суперником нашої команди був ФК “Доброгостів”. 

Отож з результатом 7:1 завершився вчорашній матч. По два голи у ворота суперника забили Сергій Мальований та Сергій Биків, і по одному – Василь Панас, Василь Куротчин та Тарас Демків. І за підсумками першого кола ФК “Борислав” знаходиться на першому місці, маючи у своєму активі 4 перемоги, 2 нічиї та жодної поразки. 

І одразу ж зазначимо, що у першому колі футболісти грали у двох групах. Зараз у кожній з них визначилися по 4 лідери, які тепер гратимуть між собою у вищій лізі. І важливо те, що команди вже мають у своїй скарбниці певні очки – це результати ігор з тими командами, які потрапили у вищу лігу. Відповідно, результати з командами, які гратимуть у першій лізі, анульовані. 

Наступний матч вже у рамках вищої ліги чемпіонату Дрогобиччини з футболу відбудеться цієї неділі. Про те, з ким гратиме ФК “Борислав”, місце та час гри повідомимо в анонсі. 

Вітаємо наших спортсменів та бажаємо успіху в наступних матчах!


Джерело: boryslavrada.gov.ua