Під завалами залишаються люди, точна кількість поранених і загиблих поки невідома

Наслідки атаки. Понад 40 ракет різних типів запустила росія під час ранкової атаки. Щонайменше два десятки загиблих. В Києві окупанти влучили у дитячу лікарню «Охматдит». Під завалами залишаються люди, точна кількість поранених і загиблих поки невідома.

У Кривому Розі росіяни поцілили по адміністративній будівлі промислового підприємства. Внаслідок ворожої атаки по Дніпру постраждали житловий будинок та СТО. Працюють усі аварійні, комунальні та медичні підрозділи.

1

«Атака здійснювалась вдень, коли цивільне населення знаходиться в місті, перебуває на роботі чи їде на роботу. Ворог розраховував на якомога більшу кількість жертв. Комбінована атака за рахунок використання як крилатих, так і аеробалістичних ракет. Це тактика терористичної держави, яка намагається нанести якомога більше шкоди саме цивільному населенню», – експерт з авіації  Анатолій Храпчинський.

Під атакою були також Краматорськ та Слов’янськ. Інформації про поранених там наразі немає. Щонайменше 3 людини загинули у Покровську — такі попередні наслідки ранкового удару.

1 1

Джерело: vartonews.com.ua