Літні канікули – це довгоочікуваний період для кожного школяра, адже це час подорожей, прогулянок, нових знайомств та цікавого дозвілля. Саме таким він був для вихованців відпочинкового табору “Сонечко”, що діяв при Центрі дитячої та юнацької творчості з 5 по 21 червня. Учасники табору – діти віком 7-11 років з сімей Захисників, а також діти-сироти. 

Під час перебування у таборі, вихованці співали, танцювали, брали участь у різних майстер-класах, малювали та ліпили, грали спортивні ігри та організовували змагання між собою. А задля отримання нових емоцій та різноманіття відпочинку із залученням батьківських коштів діти відвідали зоопарк “Лімпопо” у Меденичах та “Спортовець” у Трускавці, переглянули лялькову та циркову вистави. Безоплатно відвідали місцевий скансен “Карпатська хата”, провели веселі ігри на батутах у парку, а за сприяння підприємця Ігоря Михаця до діток завітав у гості казковий ведмедик. 

Минулого тижня для вихованців табору відбулася невеличка святкова програма з нагоди закриття. Учасники табору та вихованці студій Центру дитячої та юнацької творчості розповідали вірші, співали, танцювали та дякували нашим Захисникам за захист, за те, що вони мали змогу гарно провести час. 

Тож дякуємо вихователям табору за якісно організований час для учасників табору, а діткам бажаємо гарного продовження літніх канікул!

 

 

 


Джерело: boryslavrada.gov.ua