Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта – рішення Бориславської міської ради «Про затвердження Порядку списання майна комунальної власності Бориславської міської територіальної громади.

Відповідно до ст. 13 Закону України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності” на офіційному сайті Бориславської міської ради  буде оприлюднено проєкт регуляторного акта – рішення Бориславської міської ради «Про затвердження Порядку списання майна комунальної власності Бориславської міської територіальної громади» для обговорення та отримання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб (їх об’єднань).

Проєкт спрямований на удосконалення процесу списання майна комунальної власності Бориславської міської територіальної громади; встановлення єдиної процедури та здійснення чіткого контролю за списанням об’єктів комунальної власності комунальними підприємствами, установами, організаціями, на балансі яких перебуває майно.

Розробник проєкту регуляторного акта – відділ комунального майна управління комунальної власності, земельних відносин та архітектури Бориславської міської ради.

Проєкт регуляторного акта та аналіз регуляторного впливу буде розміщено на офіційному сайті Бориславської міської ради протягом п’яти робочих днів з дня оприлюднення повідомлення про оприлюднення цього проєкту.

Зауваження та пропозиції до проєкту регуляторного акта приймаються розробником у письмовій формі протягом місяця від дня оприлюднення за поштовою адресою: 82300, Львівська обл., м. Борислав, вул. Шевченка, 42, каб. 45, відділ комунального майна управління комунальної власності, земельних відносин та архітектури Бориславської міської ради або електронною поштою на скриньку: boryslav.ukv@ukr.net, контактний телефон: (03248)4-30-42.

Джерело: boryslavrada.gov.ua