Рік цікавих заходів та семінарів, рік різноманітних тренінгів та ігор, рік втілення ідей та планів. Саме таким він був для молодіжного центру “Файно Хаб”. А починалося все з мрії – мрії молодих людей про затишний куточок, де можна реалізовувати спільні заходи, спілкуватися та проводити своє дозвілля. 

І спільними зусиллями завдяки допомозі Львівського офісу Дитячого фонду Організації Об’єднаних Націй, громадської організації “Платформа ініціатив “Теплиця”, Львівського офісу Управління Верховного комісара ООН у справах біженців, благодійної організації “Благодійний фонд “Рокада” та Львівського обласного молодіжного центру у Бориславській громаді функціонує найбільший за площею у Львівській області Молодіжний цент “Файно Хаб”. 

Завдяки фінансовій підтримці донорів на ремонт внутрішніх приміщень Центру було залучено 561 425 гривень, а на закупівлю меблів, техніки та проведення низки заходів – 362 833 гривень.

Вчора, 12 червня, у приміщення громадського простору “Каменяр” з візитом завітали представники посольства США та Управління Верховного комісара ООН у справах біженців, аби ознайомитися з діяльністю молодіжного центру та поговорити про те, як живе Центр. Керівник МЦ “Файно-Хаб” Микола Кушина представив гостям невеличку презентацію про шлях створення осередку, показав, які види занять проводяться з молоддю як з нашої громади, так і з тих, хто знайшов тут прихисток. 

І зараз, майже щоденно, кожен має змогу обирати для себе заняття для душі – чи це спільний перегляд цікавого фільму, чи розважальна настільна гра, чи захопливий урок англійської мови. Та й це далеко не весь перелік заходів. Молодіжний центр продовжує розвиватися, будуючи плани на майбутнє та втілюючи їх в життя. Тож запрошуємо молодь долучатися до заходів. А можливо у вас є ідея, яку ви спільно реалізуєте тут. 

Про всі події, що відбуваються у Молодіжному центрі “Файно Хаб”, ви можете дізнатися на їх сторінці у фейсбуці та інстаграмі. Долучайтеся!


Джерело: boryslavrada.gov.ua