Бориславська громада бере участь у III етапі наймасштабніших спортивних змагань «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги», які стартували минулого тижня. Призери цього етапу вже визначилися серед команд з баскетболу та волейболу. На черзі ще – футзал, чирлідинг та спортивне орієнтування.

Нашу громаду на змаганнях з баскетболу представила команда хлопців Бориславського ліцею, з волейболу серед дівчат – команда ЗЗСО №3, з волейболу серед хлопців – команда ЗЗСО №5. Отож ділимося результатами:

  • волейбол (дівчата) – II місце;
  • волейбол (хлопці) – II місце;
  • баскетбол (хлопці) – III місце.

І нагадуємо, що на змаганнях з футзалу та чирлідингу нашу громаду представлять команди Бориславського ліцею, а зі спортивного орієнтування – команда ЗЗСО №7. Тож бажаємо школярам перемоги.

Після III туру змагань, який триватиме впродовж декількох тижнів, на найкращі команди з кожного виду спорту чекає обласний, а потім – всеукраїнський етап.

«Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» – це змагання серед учнів України під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО» за ініціативи Президента України Володимира Зеленського. Мета – збільшити кількість школярів, які займаються спортом на постійній основі й ведуть здоровий спосіб життя.