Днями було видано розпорядження міського голови про призначення грошових винагород спортсменам громади, які здобули призові місця на змаганнях міжнародного та державного рівнів, а також їх тренерам.

Одноразову грошову допомогу у розмірі 11000 гривень буде виплачено Гічві Олегу за зайняте друге місце у чемпіонаті Європи з боксу серед молоді у 2024 році. 10000 гривень отримає Линів Соломія за третє місце у цьому ж чемпіонаті. Їх тренер, Нинич Ігор, який готував обох спортсменів, отримає нагороду у розмірі 10500 гривень.

За перші місця у чемпіонаті України з класичного паверліфтингу серед дівчат у 2024 році Мінів Вероніка та Летуновська Даніела отримає по 5000 гривень кожна. Їх тренери, Слесаренко Юрій та Селецький Іван, отримають по 2500 гривень.

Нагадаємо, що в березні 2024 року Бориславською міською радою було затверджено положення про призначення одноразових грошових винагород спортсменам Бориславської міської територіальної громади – чемпіонам, призерам спортивних змагань міжнародного і державного рівнів та їх тренерам.

Щиро вітаємо спортсменів з високими досягненнями та бажаємо їм впевнено йти до своїх цілей, продовжувати прославляти рідне місто на змаганнях різних рівнів та надихати інших на заняття спортом та досягнення нових вершин!


Джерело: boryslavrada.gov.ua