Сьогодні на Перехресті Героїв зустрічали одразу двох полеглих Захисників. Бориславська громада – загиблого Романа Олійника, Дрогобицька – Василя Повханича. Двоє зовсім різних, з різними життєвими долями, але з однією мрією – жити у вільній країні. Цією дорогою одного разу вони їхали на війну, а сьогодні – повернулися назавжди. 

Молодий та життєрадісний, сповнений енергії та жаги до життя Роман віддав найдорожче у боях за українську незалежність. Загинув 31 травня на Горлівському напрямку Донецької області. Сьогодні востаннє він приїхав до рідної домівки, де з невимовною скорботою його чекали найрідніші люди – мама, тато та сестра. 

Ми завжди пам’ятатимемо подвиг нашого земляка, а його ім’я навіки буде закарбовано у новітній історії України та нашої громади.

Парастас за упокій душі відбудеться сьогодні, 4 червня, о 18:00. Чин похорону – завтра, 5 червня, о 13:00 у храмі Преображення Господнього на Тустановичах. Поховають Романа на Алеї Героїв. Від церкви колона рухатиметься вулицями Трускавецька, Володимира Великого (попри ЗЗСО №7), Шкільна, Карпатська Брама, Тараса Шевченка, Адама Міцкевича, Симона Петлюри, Івана Франка. 

Тож просимо мешканців вийти та вклонитися подвигу нашого Захисника. Герої не вмирають.

 

 

 


Джерело: boryslavrada.gov.ua