1 червня – це не просто день у календарі, це день, присвячений найдорожчому у житті – дітям. Саме від них залежить наше майбутнє. В цей день ми повинні зробити все можливе, щоб захистити їхнє дитинство, особливо зараз.

Вчора з нагоди свята у Бориславському парку культури та відпочинку для діток створили неймовірну, цікаву та насичену програму. У Зеленому театрі відбувся концерт дитячих талантів “Україна наш дім” за участі вокалістів, хореографічних колективів, учасників циркової студії.

Ведучими свята були учні Бориславського ліцею Ольга Лапко та Андрій Волошин. Під час концерту подяки Бориславської міської ради активним діткам та колективам нашої громади вручила заступник міського голови Роксоляна Гарасимів.

“Кожна дитина заслуговує на щасливе дитинство, на увагу і захист. І зараз в такий нелегкий час особлива відповідальність за дітей покладена на нас, дорослих, на батьків. Передусім хочеться подякувати нашим Захисникам і Захисницям, нашим Збройним Силам, що вони дають можливість нашим дітям вчитися, займатися в різноманітних студіях та гуртках. І сьогодні дуже хочеться вірити, що до перемоги залишилося небагато, і зовсім скоро наші діти будуть жити під мирним небом”, – сказала Роксоляна Всеволодівна.

А одразу після завершення виступів діток розважали аніматори студії “Візірка”. Вони подарували малечі море позитивних емоцій, усмішок та радості, провівши інтелектуальні розваги про планети сонячної системи та незабутнє паперове шоу. Чимало як діток, так і дорослих зібрав біля себе робот-трансформер, з яким радо робили фото на пам’ять.

Любителі мистецтва брали участь у майстер-класі з малювання кавою, майстерно виводячи пензликом кожну деталь на папері. А ще спускалися з надувних гірок, ласували солодкою ватою та іншими смаколиками, каталися на атракціонах, стрибали на батутах і просто веселилися.

Нехай кожна дитинка не тільки сьогодні, а кожного дня відчуває турботу, тепло і ласку, береже у своїй пам’яті приємні моменти, які понесе зі собою крізь життя.

Концерт “Україна – наш дім” та майстер-клас з малюнку кавою проводився у рамках проєкту “Шлях додому”, який реалізується у межах проєкту «Шлях Стійкості: підвищення стійкості українців через посилення можливостей психосоціальної підтримки ветеранів» та впроваджується Міжнародною організацією з міграції (МОМ) у партнерстві з Громадською організацією «СТАН» за фінансування Міністерства закордонних справ Німеччини.


Джерело: boryslavrada.gov.ua