Сьогодні у навчальних закладах Бориславської громади відбулися урочисті лінійки з нагоди свята Останнього дзвоника. У кожній школі вшанували світлу пам’ять тих, хто ціною власного життя боронить наше право жити у вільній країні. З настоятелями храмів нашого міста спільно помолилися за мир.

Отож у нашій громаді навчальний рік завершили 4 475 школярів, серед яких 427 – випускники 9 класів та 259 – випускники 11 класів. З відзнакою цьогоріч завершили 9 клас 42 учнів, золоту медаль вручать 30 учням, а срібну – 6. Ще 248 школярів Бориславської громади завершують навчання за дистанційною та сімейною формами навчання. 

І якщо для більшої частини школярів завершення навчального року – це початок літніх канікул, то для випускників – це початок іспитів та дороги в доросле життя. До слова, основна сесія складання національного мультипредметного тесту розпочалося 14 травня і триватиме до 25 червня. 

Тож вітаємо школярів із закінченням навчального року, бажаємо набратися сили за час літніх канікул, використати їх і корисно, і пізнавально. Випускникам щиро зичимо успіху на екзаменах, нехай з легкістю здійсниться все задумане. Дякуємо всім педагогам за цей ще один рік під час повномасштабної війни, за те, що наше майбутнє – у ваших надійних руках. 

 


Джерело: boryslavrada.gov.ua