Сьогодні, 30 травня, на засіданні сесії Бориславської міської ради було призначено нового заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів. Ним став Віктор Ревкевич – економіст із багаторічним досвідом, депутат Бориславської міської ради шостого демократичного скликання. 

Віктор Ревкевич закінчив Львівський національний університет імені Івана Франка за спеціалізацією “економіка підприємств”.  Є кваліфікованим професіоналом із 9-річним досвідом роботи на посаді фінансового директора. Володіє знанням чинного законодавства України, фінансово-економічних та бухгалтерських політик, процедур і правил, що дозволяє організовувати та управляти процесами діяльності організації, здійснювати глибоку аналітичну діяльність. 

Впродовж 10 років Віктор Миколайович працював керівником фінансового відділу у ТзОВ “Етол-Україна”, що є дистриб’ютором виробничої компанії ароматизаторів та харчових добавок Etol (Словенія). Дев’ять років присвятив роботі фінансового директора на ТзОВ “ІФФ Україна”, яке входить до складу глобальної групи IFF – компанії, що займає позицію лідера у світі й входить в топлист найбільших світових компаній-виробників високоякісних інгредієнтів для харчової промисловості. Також пан Віктор має досвід у громадській діяльності: був депутатом Бориславської міської ради шостого демократичного скликання та очолював бюджетну комісію. 

Міський голова Ігор Яворський побажав новопризначеному заступнику успіху, підтримки та розуміння, наголосивши, що це відповідальна робота, яка вимагає наполегливості та зусиль. 

Нагадаємо, що цю посаду до цього обіймала Світлана Солоненко, яка зараз працює у галузі медицини нашого міста. 


Джерело