Хоча навчальний рік вже завершується. педагогічні працівники продовжують брати участь у різних семінарах та майстер-класах. 

Так, нещодавно вчителі Бориславської громади стали учасниками цікавого майстер-класу, який поєднав у собі етикет та наномолекулярну кухню. На базі ресторану «Ту Стань» під чітким керівництвом шеф-кухаря Ігоря Попеля учасники заходу освоїли секретну мову сервірування та використання столових наборів, серветковий етикет. Також дізналися неймовірні цікавинки у сфері гастрономії. Апробували новітні технології та інноваційні методи використання наукових законів на кухні для створення візуально вражаючих й смачних страв. 

 

Також серія навчальних семінарів триває для працівників закладів дошкілля нашої громади. 28 травня на базі Бориславського закладу загальної середньої освіти №1 відбувся семінар “Ефективні лайфхаки при роботі з ПК для вихователя ЗДО”. Учасники ознайомилися з цифровими сервісами щодо створення навчальних ігор, вікторин, презентаційних матеріалів. Обговорили корисність використання хмарних сервісів у роботі вихователя. Спробували переваги роботи з гарячими клавішами в MS Office та текстовими документами.

 

 

 


Джерело