У Львові відбувся благодійний вечір у підтримку 215 батальйону львівської 125 бригади територіальної оборони ЗСУ.

Артур Дронь – письменник та військовослужбовець 215 батальйону львівської 125 бригади територіальної оборони ЗСУ. Військовий читав свою книгу віршів ‘’Тут були ми’’, прибуток від продажу якої буде перераховано у благодійний фонд «Голоси дітей».

‘’Ми вирішили провести цей вечір тоді, коли почалися події із проривом кордону на Харківщині, бо сфера відповідальності є і нашою 125 львівською бригадою, зокрема, нашого батальйону, де були наші побратими. Важко було читати новини там, коли ти тут і потрібно було щось з тим робити. В першу чергу допомогти їм, тому ми відкрили цей збір, але це такий період, коли допомоги потребують не тільки військові, а й цивільні’’ – розповів Артур Дронь.

Нагадаємо, що основна мета заходу – збір 400 тисяч гривень для 215 батальйону 125 бригади, який мужньо обороняв Харківщину і потребує допомоги для купівлі нової техніки й ремонту авто.

В кінці заходу виступили музичні номери від колективу театру Лесі, а також організатори вечора провели благодійний аукціон із лотами від військових, видавництва театру, міста Львова та відомих львів’ян. Вдалося зібрати 67 тис грн.

Джерело