Щодня кожен з нас розуміє, що тільки спільними зусиллями, допомагаючи нашим Збройним Силам, зможемо вигнати ворога з української землі.

Тож анонсуємо про проведення Благодійного вечора-аукціону, який організовує Бориславська міська рада у партнерстві з готелем “Трускавець 365”.

Зібрані кошти будуть скеровані на закупівлю безпілотних літальних апартів для 24 окремої механізованої бригади імені Короля Данила.

Захід відбудеться 28 травня на відпочинковому комплексі “Крутогір”. Серед пропонованих лотів – мистецькі роботи наших краян, творчо оздоблені військові артефакти. Вестиме захід радіоведучий ТРК “Львівська хвиля”, професійний Event-ведучий Юрій Попів. Музичний гість – заслужений артист України, володар Першої премії вокалістів України Ростислав Кушина.

Благодійний внесок – 1 000 гривень.

Кількість учасників обмежена. Проте, якщо ви маєте бажання і можливість позмагатись за оригінальний лот, звертайтесь за деталями за тел.: +380982979738, 5-20-22

Також кожен охочий допомогти може долучитися до збору. Посилання на банку: https://send.monobank.ua/jar/2eGk4rt7dx. Номер картки: 5375 4112 1824 9477.

Захід проходитиме під патронатом міського голови Ігоря Яворського.


Джерело