Купівля квитків онлайн є швидким, зручним та ефективним способом забезпечити місце в автобусі без зайвих турбот і стресів. Саме таку послугу пропонує транспортний сервіс замовлення білетів KLR Bus.

Переваги купівлі квитків онлайн

Щоб обрати, забронювати та купити квиток на автобус Львів – Валенсія, який відвезе вас у незабутню подорож, достатньо скористатися сервісом замовлення онлайн. 

Порівняно з традиційним способом купівлі квитків через каси автовокзалів, покупка білетів на онлайн платформі klr.com.ua має низку переваг. Зокрема це:

  • зручність сервісу;
  • доступність 24/7;
  • економія часу та коштів;
  • можливість порівняння цін і розкладів;
  • диспетчерський супровід.

Основна зручність використання платформи полягає в можливості замовити квиток будь-коли та з будь-якого місця, де є доступ до Інтернету. Це дуже зручно для тих, хто не має змоги підлаштуватися під графік роботи автовокзалу. Обираючи онлайн сервіс, ви також уникаєте черг до кас вокзалів. 

На сайті klr.com.ua доступна можливість порівняння ціни на різні дні відправлення та перегляду всієї необхідної інформації про розклад руху автобуса.

Щоб зекономити на поїздці, KLR Bus пропонує своїм клієнтам скористатися знижкою раннього бронювання. А завантаживши мобільний додаток сервісу, можна отримувати знижки на поїздки та першим дізнавайся про всі акції компанії.

Більш ніж 50 напрямків по всій Європі та постійне розширення карти покриття – ще одна причина, чому тисячі людей щодня користуються послугами платформи.

Як купити квиток

Виберіть бажаний напрямок подорожі та оплатіть послугу, після чого на вказану вами електронну адресу або на номер Viber прийде бланк білета. Отриманий електронний квиток потрібно роздрукувати та пред’явити водієві під час посадки. В деяких випадках достатньо показати придбаний білет на екрані телефону. 

Онлайн сервіс купівлі автобусних квитків – це послуга, яка спрощує процедуру переїзду. Не важливо, вибираєте ви одноденне відрядження чи подорож на кілька тижнів, klr.com.ua забезпечить якісний та швидкий маршрут.