Весна – це пора року, коли все навколо цвіте різнобарв’ям кольорів. А щоб кожна вулиця, сквер чи клумба тішили перехожих багатоманіттям квіток, чимало зусиль докладають працівники комунального підприємства “Зелений світ”. 

Ще взимку вони розпочинають вирощувати саджанці квітів різних видів у теплицях, а з настанням тепла – висаджують на клумби міста. І от днями комунальники розпочали “переселяти” квіти на вулиці Борислава. Серед різноманіття саджанців – бегонії, жоржини, аліссуми, аргірантемуми, чорнобривці, віоли, агератуми, сальвії, пеларгонії, гайлардії, безсмертники.

Деякі квіти вже висадили на площі Івана Франка та у сквері Небесної Сотні. На черзі – висадка на вулицях Карпатська Брама, Шевченка, Степана Бандери, Володимира Великого, Данила Галицького, у с. Уріж та Ясениця-Сільна. 

Тож зовсім скоро вулиці та сквери нашого міста зацвітуть різнобарвними квітами та радуватимуть око  мешканцям та гостям міста. І звертаємося з проханням з повагою ставитися до праці комунальників та не зривати квіти з клумб!