На виконання Закону України № 2354-VIII «Про стратегічну екологічну оцінку», з метою одержання та врахування пропозицій і зауважень громадськості, управління комунальної власності, земельних відносин та архітектури міської ради оприлюднює Заяву про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки Детального плану території земельної ділянки орієнтованою площею 100 кв. м для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікації в с. Ясениця-Сільна, Дрогобицького району, Львівської області.

Стислий виклад документа державного планування:

Орган, що приймає рішення про затвердження документа державного планування: Бориславська міська рада Дрогобицького району Львівської області.

Передбачувана процедура громадського обговорення:

– строк громадського обговорення Заяви про визначення обсягу СЕО становить з 02.05.2024 р. до 11.05.2024 р.;

– згідно зі ст. 10 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (в тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до Заяви про визначення обсягу СЕО;

– зауваження і пропозиції подаються до Бориславської міської ради (вул. Шевченка, 42, м. Борислав, Львівська область, 82300, ел.пошта: info@boryslavrada.gov.ua) в термін до 11.05.2024 р.

– місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування – Бориславська міська рада Дрогобицького району Львівської області.

Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проєкту документа державного планування – відсутня.

Заява_ СЕО