У центрі міста на площі Івана Франка сьогодні встановили вже традиційне писанкове дерево. Прикрашене різнобарвними стрічками та розмальованими писанками, воно радуватиме жителів та гостей Борислава впродовж Великодніх свят. 

Розмальовані символи цього свята для дерева з щирістю і любов’ю створювали школярі та гуртківці закладів освіти Бориславської громади, а прикрашали його працівники культури нашого міста. Над встановленням самого дерева старалися працівники КП “Зелений світ”. Оздоблення площі до Великодня продовжиться ще завтра. Писанкове дерево доповнять ще новими писаночками, а біля нього буде встановлено ковану писанку та святкові кошики. Над їхніми прикрашеннями старалися колективи Бориславської дитячої школи мистецтв та Центру дитячої та юнацької творчості. 

Дерева цьогоріч також одягають у святковий декор – “вишиванки”, які виготовляли торік заклади загальної середньої освіти нашої громади та школа мистецтв.

Тож просимо громаду не зривати писанки та стрічки, з повагою ставитися до праці комунальників і дітей, які долучилися до створення такої краси на площі міста.