З нагоди Дня міста Львова у неділю, 28 квітня, у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла УГКЦ відбулась молитва за місто, військових та перемогу. Участь у молитві взяли єпископи й священики всіх конфесій Львова.

«У цей особливий день щиро вітаємо вас у Гарнізонному храмі. Ми сьогодні звершуємо тут міжконфесійну молитву, щоб показати всьому світові нашу єдність і незламність. Ми єдині для того, щоб бути підтримкою для тих, які сьогодні на передовій боронять рідну землю», – сказав голова Центру військового капеланства Львівської Архиєпархії УГКЦ, настоятель Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла отець Тарас Михальчук.

Зазначимо, що до молитви приєднався Митрополит Львівський ПЦУ Макарій Малетич, Митрополит Львівський і Сокальський ПЦУ Димитрій Рудюк, єпископ-помічник Львівської Архиєпархії УГКЦ Володимир Груца, настоятель митрополичої базиліки Успіння Пресвятої Богородиці РКЦ Ян Нікель. Крім цього, участь у молитві взяв духовний пастир Катедрального собору успіння Пресвятої Богородиці Вірменської Апостольської Карапет Гарібян, єпископ християн євангельської віри Володимир Якимів та заступник старшого пресвітера у Львівському регіоні євангельських християн баптистів Віктор Гайдучок.

Додамо, що 2024 року День міста Львова відзначають 27 та 28 квітня. Цьогоріч Львову виповнюється 768 років.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter