У суботу, 20 квітня, у громадському просторі «Каменяр» відбувся тренінг на тему: «Емоційне благополуччя жінки» у рамках проєкту «Шлях додому».

Мета заходу — усвідомлення своєї унікальності, важливості, цінності, здоров’я та пошук ресурсів для відновлення джерел жіночої сили.

Сучасне життя заповнене стресом та незворотними темпами. І часто, заради досягнення успіху, ми забуваємо про важливий аспект – своє психологічне благополуччя. Під час тренінгу з психологом Оксаною Малиновською з’ясували:

  • які чинники впливають на благополуччя жінки;
  • як емоції впливають на здоров’я і прийняття рішень;
  • що таке психологічна рівновага та які існують методи самоконтролю.

Учасники отримали поради, як покращити психологічне благополуччя та зберегти психологічну рівновагу у складних життєвих ситуаціях.

Захід організовано ГО «Спілка воїнів АТО м.Борислава» та відділом розвитку міста міської ради за сприяння Бориславської служби зайнятості в рамках Програми залучення безробітних до громадських робіт.

Нагадуємо, що проєктом передбачено проведення низки заходів соціального згуртування із залученням спонсорів та придбання за грантові кошти необхідних для функціонування ветеранського простору комп’ютерної техніки, обладнання та підіймача для крісел колісних з метою облаштування безбар’єрного доступу для маломобільних груп населення до туалетних кімнат у громадському просторі «Каменяр»

Проєкт «Шлях додому» розроблений відділом розвитку міста у співпраці з ГО «Спілка воїнів АТО м. Борислава» і реалізується у межах проєкту «Шлях Стійкості: підвищення стійкості українців через посилення можливостей психосоціальної підтримки ветеранів», який впроваджується Міжнародною організацією з міграції (МОМ) у партнерстві з Громадською організацією «СТАН» за фінансування Міністерства закордонних справ Німеччини».