Матусі, жінки, сестри та діти загиблих і померлих Захисників Бориславської громади сьогодні вчергове зустрілися всі разом, щоб спільно помолитися за душі свої рідних, що відійшли у вічність заради нашого миру і спокою. Молебень відбулася у храмі Свято Анни під благословенням настоятеля церкви отця Романа Василіва. Опісля спільної молитви священник провів невеличку екскурсію, розповів про мощі святих, які знаходяться у храмі, про їх силу та зцілення. 

Далі родичі тих, хто віддав своє життя, захищаючи рідну землю, зібралися разом у приміщенні “Карітасу”, аби разом поспілкуватися та обговорити питання, що їх турбують. На зустрічі були присутні представники влади, працівники Центру надання соціальних послуг, які опікуються родинами загиблих та померлих, а також працівники управлінь та відділів Бориславської міської ради. Тож родичі могли обговорити певні проблеми, отримати відповіді на свої запитання та просто поспілкуватися. 

Молімося за тих, дякуючи кому й досі живемо у вільній державі, тих, хто пожертвував власним життям задля щасливого майбутнього нашої нації.