У місті Трускавець триває п’ятиденний форум «Демократичний тиждень Карпатського моря». Сьогодні в одній із панельних дискусій взяв участь міський голова Ігор Яворський. Тема дискусії стосувалась рекреації, а саме рекреаційних можливостей громад Львівської, Сумської та Київської областей.

Це дуже актуальний зараз напрямок, коли допомогу у відновленні потребує багато жителів нашої країни, зокрема люди, які повертаються з війни, та люди, які є тимчасово переміщеними із територій, де тривають бойові дії. Міський голова представив можливості Бориславської громади та бачення щодо розвитку і створення умов для забезпечення таких потреб.

«Форум об’єднав керівників населених пунктів України із міжнародними фондами та урядовими організаціями, які готові інвестувати, допомагати й на грантових умовах вкладати у розвиток територіальних громад України. Радий представити сьогодні Бориславську громаду на цьому форумі. Ми маємо проєкти та ідеї, які обов’язково слід втілювати, і віримо, що такі площини дозволять знайти партнерів для реалізації наших задумів», – підсумував Ігор Романович.