Культурна програма вихідного дня – це підтримка тих, хто цього потребує в часі війни. Такий захід обʼєднує людей із числа внутрішньо переміщених осіб навколо історії та культури нашої громади.

Цієї суботи, 20 квітня, учасники програми мали можливість відвідати екскурсію в аптеці-музеї Йогана Зега. Відвідини музею залишили чудові позитивні враження і значно збагатили світогляд учасників про Борислав. Після пізнавальної екскурсії відбувся майстер-клас з ліплення глиною від майстрині Оксани Когут. Гості заходу власноруч створювали невеликі глиняні шедеври. 

А оскільки охочих відвідати такий захід було в рази більше, ніж було передбачено, управління культури, молоді, фізичної культури та спору анонсує про ще одну культурну програму вихідного дня, яка відбудеться  25 травня. 

О 13:00 учасники відвідають аптеку-музей Йогана Зега, а о 14:00 відбудеться глинотерапія від артмайстерні «Коло глини», де ви дізнаєтеся про давнє гончарне ремесло в Україні, побачите магію виготовлення куманця на гончарному крузі, а опісля – зможете зробити власний виріб з глини за донат на потреби ЗСУ від 50 грн.

Захід безплатний, проте для того, щоб бачити кількість учасників, просимо зареєструватися за формою: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc06Caf3uAo_ZqGSVXAFO7xRCpe4DRxd3-xrjwMi84U6H7oXA/viewform?usp=sf_link Деталі за номерами телефонів: 5-20-22 або 098 297 97 38.