ГО «Клуб Ділових Людей Україна» оголосила про старт Програми підтримки молодих підприємців та підприємиць (YESP). Про це повідомляє Львівська ОВА.

Ця ініціатива надає можливість підприємцям віком від 18 до 35 покращити бізнес-модель, знайти додаткові грантові ресурси та впровадити системний підхід до отримання фінансування. Програма повністю безкоштовна й проходитиме у форматі онлайн.

Упродовж листопада 2024 – березня 2025 року учасники матимуть можливість:

  • отримати 15 годин менторської підтримки від експертів;

  • доступ до інформації про актуальні грантові конкурси;

  • консультації щодо підготовки та подачі мінімум однієї заявки на грант.

Вимоги до учасників:

  • діючий бізнес (юридична особа або ФОП) зі стажем від 1 року;

  • діяльність на підконтрольній Україні території;

  • керівником має бути особа віком 18-35 років;

  • наявність команди до 50 працівників;

  • готовність інвестувати не менше 100 годин власного часу на підготовку заявок і консультації.

Особлива увага приділятиметься підприємцям із вразливих груп, включно з ветеранами, ВПО та мешканцями малих громад із населенням до 100 тисяч осіб. Перевагу надаватимуть бізнесам із експортним потенціалом, виробникам фізичних продуктів і тим, хто бере участь у проєкті командою.

«На старті бізнесу знання є основою для прийняття правильних рішень та стратегії розвитку. Розуміння того, як залучати грантові ресурси та ефективно розвивати бізнес, дає молодим підприємцям вагому перевагу. Програма YESP надає таку підтримку й допоможе учасникам розробити дієву модель для довгострокового зростання. Львівщина має багато перспективних підприємців, і ця ініціатива може стати для них потужним інструментом для реалізації потенціалу», – зазначила т.в.о. директора департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА Людмила Гончаренко.

Подати заявку можна до 28 жовтня. Прийом заявок може завершитися раніше, якщо будуть заповнені всі місця (кількість учасників – 30 осіб). Детальна інформація та подання заявки – за посиланням.

Додатково: 

Програму реалізують в межах проєкту «Мріємо та діємо», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Making Cents International (MCI).

Джерело: galinfo.com.ua