Цього року Бориславу виповнюється 637 років. День народження міста традиційно відзначатимемо 7-8 вересня.

З цієї нагоди у Бориславі відбудуться заходи, спрямовані на підтримку 2-ї Галицької бригади Національної Гвардії України.

Отож у суботу, 7 вересня, о 10:00 на стадіоні “Нафтовик” пройде дитячий футбольний турнір, о 13:00 відбудеться шаховий турнір в опорній бібліотеці, а о 17:00 на відпочинковому комплексі «Крутогір» – благодійний аукціон зі збору коштів на дрони нашим Захисникам.

У неділю, 8 вересня, на бориславців та гостей міста чекатиме насичена програма:

О 14:00 в кінотеатрі «Каменяр» – спортивні ігри для людей з інвалідністю;
О 15:00 у центральній частині міського парку культури та відпочинку – арт-пленер «Магія глини» від студії «Коло глини». Тут ви дізнаєтеся про гончарне ремесло, побачите мистецтво виготовлення куманця та матимете можливість взяти участь в лотереї і виграти майстер-клас з виготовлення глиняного виробу на гончарному крузі.

О 16:00 на літній сцені міського Палацу культури – великий благодійний концерт розпочнуть творчі колективи Бориславської громади, міського Палацу культури, Центру дитячої і юнацької творчості, Дитячої школи мистецтв та Вокальної студії «Філінг».

17:00 – програму продовжить мегапопулярний український блогер, співак Ніколас Карма та українські гурти «Рокаш», «Анця», «Скрябін» і Юрко Юркеш Юрченко.
Ведучими заходу будуть Роман Милян і Володимир Москаль.

Благодійний концерт відбудеться за партнерської підтримки ТОВ «Белуко», БО «Фонд Наступу» та готелю «Скеля».

Під час концерту працюватимуть атракціони для дітей та виїзна торгівля (з питань розміщення звертайтесь за телефоном: 0964352542).

Принагідно нагадуємо, що до збору на підтримку 2-ї Галицької бригади НГУ можна долучитися вже зараз за посиланням https://send.monobank.ua/jar/8PrKzre9NK.


Джерело: boryslavrada.gov.ua