Напередодні Дня міста Борислава, 7 вересня, на території відпочинкового комплексу «Крутогір» Бориславська міська рада у партнерстві з готелем «Трускавець 365», БО «Фонд Наступу», ТОВ «Белуко» та ГО «Борислав-хаб» організовує аукціон з метою збору коштів на FPV-дрони. Цього разу внески скерують для 2-ї Галицької бригади Національної Гвардії України. Вестиме захід музикант, блогер, радіоведучий Тарас Гаврик.

Серед лотів, які будуть виставлені на аукціоні, – ексклюзивні оздоблені військові артефакти із зони бойових дій, які розмальовані самими бійцями й місцевими талантами, унікальні ікони Левка Скопа, раритетна праця Костя Левицького 1931 року видання та інші цікаві речі.

В рамках події заплановано культурну програму, де на волонтерській сцені виступлять музичні гості: солістка військового оркестру в/ч А1108 Олена Щепанська та випускник джазового факультету Львівської консерваторії імені М.Лисенка, саксофоніст Марʼян Поливко.

Благодійний вхідний внесок для учасників аукціону – 1000 грн. Кількість місць обмежена, проте, якщо ви маєте бажання і можливість позмагатися за лот, звертайтеся за номером телефону: +380982979738 або 5-20-22.

Подія відбудеться під патронатом міського голови Ігоря Яворського.

Кожен охочий може вже долучитися до збору і підтримати 2-гу Галицьку бригаду НГУ за посиланням: https://send.monobank.ua/jar/8PrKzre9NK


Джерело: boryslavrada.gov.ua