Ну що ж, настав час ділитися проведеними роботами у ще декількох навчальних закладах нашої громади. У  кожному з них кипить робота, адже навчальний рік от-от розпочнеться. На партах вже поскладані гори шкільних підручників, а двері кожного класу готові відкритися на перший урок для наших учнів. 

Так, у Бориславському ліцеї за це літо встигли провести поточний ремонт внутрішньої системи каналізування, капітальний ремонт учнівських санвузлів, відремонтувати актовий зал та замінити там світильники, а також провести щорічні поточні роботи у класах, коридорах та на сходових клітках.

Ряд робіт завершують вже у закладі загальної середньої освіти №5. Тут провели капітальний ремонт стелі другого поверху у корпусі початкової школи та відремонтували один з класних кабінетів. У головному корпусі замінили частину каналізаційних труб, провели поточні ремонти коридору та методичного кабінету, замінили двері, а також провели ремонт підвального приміщення, де розміщено харчоблок і яке використовується як укриття під час повітряної тривоги. У кабінетах інформатики та географії на вікна завісили жалюзі.

У ЗЗСО №4 провели ремонтні роботи у кабінеті географії. Тут повністю замінили електропроводку та встановили енергоощадні лампи. У приміщенні їдальні зробили поточний ремонт та замінили 5 вікон, також оновили вхід до школи, відремонтували фоє та відновили капличку. 

Всі роботи в навчальних закладах проведено за бюджетні та спонсорські кошти.

У наступних дописах поділимося зробленими роботами в інших навчальних закладах.

 


Джерело: boryslavrada.gov.ua